Kesäkuussa 2022


Tämä lomalainen hyppää nyt heponsa selkään ja suuntaa rantaraitille. Pyörän selässä voi kokea olevansa vapaa viilettämään mihin vain 😊


Ja rutiinien ravistelu. Se kuuluu ehdottomasti lomaan. Skål! 🥂


DSC_2398.jpg


Yhden lenkkeilijän paidanselkämyksessä luki "Train hard. Fight easy."


Tuntuu, että suru ja kärsimys kuorivat ihmisestä pois tarpeettomaksi käyvät panssarit, naamiot ja kuoret. Se on elämän tapa avata ihminen näkemään ja kokemaan se kaikki kauneus, mitä elämässä on. Elämä kysyy kerta toisensa jälkeen tahdotko. Rohkea sydän vastaa kyllä, koska tietää, ettei muita vaihtoehtoja ole, jos se haluaa pysyä sykkivänä ja elossa. Katkeroitua emme voi. Eikä pystyyn kuolla. Vaan antaa valon loistaa sydämemme säröistä. Valaista maailmamme. Saaden värit hehkumaan.


Kun oppisikin muistamaan, että mustempi olotila ja vitutus menevät kyllä itsekseen ohi muutamassa päivässä, kun vaan otan olotilan vastaan ja lepäilen. Ei tarvitse tehdä mitään. Olla vaan itselleen lempeä. Ja rakastaa itseään lujasti etenkin silloin kun olo on vähiten rakastettavin.


Fight easy. With love and mercy and kindness. Let those be light in the darkness. To find the way. Let go of control and surrender to life.


DSC_2387%20pienennetty%2095.jpg


Harjoittelu on vaikeaa. Taistelu lopulta helppoa. Pitää vain antautua. Kerta toisensa jälkeen.


DSC_2419.jpg


Maa, meri ja taivas. Kaikki ovat yhtä.


DSC_2433.jpg


Villa Rulluddilla on juhlat 😃

Livebändi esittää Bon Jovin Livin' on a Prayeriä 😊 Yläasteella meiänkin bändi esitti sitä. Olin laulamassa. Kivaa aikaa se.


DSC_2424.jpg


Ja on myös hauska laulaa mukana ja pyöräillä tyhjillä teillä yöttämässä yössä 😄